BİTLİS / MERKEZ - Ahmet Eren Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI

Nis

OKULUMUZDA 2023-1-TR01-KA121-SCH-000163412 NUMARALI ERASMUS+ PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

BAKAN ÖZER'İN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Haz

2021-2022 yılı Okullar arası futsal turnuvası şampiyonu finalde Ziya Eren Spor Lisesini 4-2 yenen Ahmet Eren Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu. Turnuvaya katılan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Gençlik ve Spor Bakanlığının 27-29 Haziran 2022 tarihinde Mersin ilinde düzenlediği şampiyonaya 6 özel sporcumuz ile katılım gösterdik. Özel sporcularımız gençler ve yıldızlar (kız-erkek) kategorilerinde yarıştılar. gösterdikleri çaba ve başarılarından dolayı teşekkür eder, başarılırın devamını dileriz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuz özel öğrencileri ve Sosyal Hizmet Kulübüyle Bitlis Eren Üniversitesi Kongre Merkezinde belli başlı etkinlikler gerçekleştirdiler. Özel öğrencilerimiz yaptığı atölye ürünleri standı açtık. Öğrencilerimiz ve üniversite öğrencileri ile resim atölyesi gerçekleştirdik. Katılımcılar ve öğrenciler ile el baskı çalışması gerçekleştirdik. Etkinliğe katılımlarından ve desteklerinden dolya Bitlis Eren Üniversitesi ve Sosyal Hizmet Kulübüne teşekkür ederiz.

Mrt

Down Sendromu Farkındalık Günü, Masa Tenisi Turnuvası ve Hepimiz aynıyız Spor Oyunları

VELİ TOPLANTISI

Okulumuzun Kayak Etkinliği